Lummie Maria
Praktijk Given

Wie is Lummie Maria?

Lummie Maria is een gepassioneerde bioresonantie - en natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast is zij al ruim 20 jaar drogist in hart en nieren. Lummie Maria heeft zich gespecialiseerd in de homeo-en fytotherapie, in voeding, orthomoleculaire supplementen, Bach Bloesemtherapie en overige natuurlijke levenswijzen. Informeren, inspireren, motiveren; het zijn de woorden die haar op het lijf geschreven staan. Op een natuurlijke wijze het lichaam ondersteunen en herstellen voor een energieke levenslust.

In de praktijk worden mensen met verschillende problematieken behandeld en begeleid. De problemen kunnen van fysieke, mentale en emotionele aard zijn.

De praktijk valt onder de Wkkgz wat garant staat voor kwaliteit en het op peil houden van kennis en kunde.

Lees verder
Meer kennismaken

Goed, een stukje meer over mijzelf… Hoewel ik het veel interessanter vind om over jou te praten, begrijp ik ook dat het prettig is te weten met wie je te maken krijgt als je een afspraak wilt maken.

Ik ben dus Lummie Maria Smit- van Dijk, getrouwd, moeder van 2 kinderen, dol op paardrijden en rondstruinen (met mijn hond) in de natuur. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als drogist, ben ik nu bioresonantie - en natuurgeneeskundig therapeut. Ik kan wel zeggen dat ik een bijzonder fijn leven leid en volledig mag doen waar ik gepassioneerd voor ben en waar ik achter sta. Mijn werk is mijn hobby. Tijdens mijn werk als drogist miste ik vaak net dat extra stukje om een bepaalde problematiek bij de cliënt te kunnen uitmeten en te kunnen testen. Die vinger op deze zere plek zeg maar. De bioresonantie maakt dit voor mij af.

Ik geloof dat God in de schepping de geneeskracht heeft gelegd, door al de geneeskrachtige bomen, planten en struiken te creëren. Kijk eens wat er groeit en bloeit waar we gebruik van mogen maken. Natuurgeneeskunde is niet alternatief, dat was en is onze eerste genezing.

Lezingen

Enthousiast geworden na het lezen van de website van praktijk Given? Of is er behoefte aan extra kennis en inspiratie rondom energiek en vol levenslust in het leven staan? Lummie Maria komt graag langs op locatie. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

A natural gift is Given
Hoe kan ik je helpen?

Contactgegevens